Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
10 dkg margarin
20 dkg cukor
2 tojás
2 evőkanál kakaó
A krémhez:
1 l tej
2 db tojássárgája
2 evőkanál liszt
2 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg margarin
20 dkg cukor
Elkészítés:
A lisztet a szódabikarbónával elkeverjük, a margarinnal eldörzsöljük, és beletesszük a porcukrot, a tojást és a kakaót. Összedolgozzuk, majd 4 lapot sütünk belőle tepsi hátoldalán.
A krémhez a tejből, 2 tojás sárgájából a 2 evőkanál liszttel és a vaníliás pudingporral sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A 25 dkg margarint 20 dkg cukorral kikeverjük. A 2 krémet összekeverjük, és a lapokat megtöltjük.