2015. február 24., kedd

Krémes és elképesztően fincsi, gyorsan elkészül és még csak sütni sem kell! A kedvenced lesz


Ajánld ismerőseidnek!








Ízletes és még csak sütni sem kell! Kóstold meg és garantáltan a kedvenceid közé kerül.

Hozzávalók az alaphoz:
35 dkg kakaós keksz
10 dkg vaj
3 evőkanál tejszínhab

A krémhez
30 dkg mascarpone
5 dl habtejszín
2 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál porcukor

A középső réteghez
1 csomag babapiskóta
2 tasak vaníliás cukor
0,3 dl langyos tej

A tetejére:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj



Elkészítése:
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat és a habot, majd robotgéppel összedolgozzuk. A felét lekapcsolható oldalú sütőformába tesszük. Közben a habot felverjük, a mascarponét kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, összedolgozzuk a habbal és a kekszes alap tetejére tesszük a felét. A babapiskótákat átlocsoljuk a tejben elkevert vaníliás cukorral és egymás mellé tesszük a krémes rétegre, majd bevonjuk a maradék krémmel. Erre kerül a megmaradt kekszes alap. Felolvasszuk a csokoládét, majd ezzel bevonjuk a tetejét és lehűtjük. Vizes késsel szeleteljük, mert a krém nem lesz túl szilárd! 


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


      f         MEGOSZTÁS A FACEBOOKON      

k

 Forrás : http://ketkes.com