2020. január 5., vasárnap

Kínai szezámmagos csirke falatok



Ajánld ismerőseidnek!



 


  Hozzávalók:
50 dkg csirkemell

A páchoz:
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál fehérbor
1 mokkáskanál fehér bors


A bundához:
1/2 csg. sütőpor
1 evőkanál olaj
2 db tojás
9 evőkanál liszt

1 dl dl víz

A mázhoz:

2 dl ketchup
2 evőkanál méz
szezámmag




Elkészítés:

A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam, a pác hozzávalóit összekevertem, ebbe a húst bepácoltam.

A bundához valókat összekevertem, a húsokat beleforgattam ebbe a tésztamasszába, és olajban kisütöttem.

A mázhoz valókat összekevertem, és a kisült, lecsepegtetett húsokat belemártogattam.





Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is