2019. szeptember 8., vasárnap

Citrom kocka


Ajánld ismerőseidnek!





Piskóta :
8 tojás
8 evőkanál cukor
1 sütőpor
8 evőkanál liszt

2 lapot sütünk, tepsi mérete 50*50 cm.

Ha kihűlt a piskóta ketté vágjuk mind kettőt, így 4 lapot kapunk.





Krém :
1 csomag vaníliás pudingot 3 evőkanál cukorral és 3 dl tejjel megfőzünk. Hagyjuk kihűlni.
25 dkg vajat 20 dkg porcukorral habosra keverünk, 1 nagy citrom reszelt héját és levét tesszük bele, majd a pudinggal habosra keverjük.
4 dl Hulala tejszínt kemény habbá verünk, és óvatosan a krémbe forgatjuk.
Megtöltjük a lapokat, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. a

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is