Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók
Piskóta:
6 db tojás,
6 ek porcukor,
6 ek liszt,
4 ek olaj,
4 ek víz,
1 cs sütőpor,
4 ek kakaópor.
Hab:
5 dl habtejszín,
Izlés szerint cukor, vaniliás cukor,
1 cs express zselatinfix,
10 dkg kókuszreszelék.
Tetejére:
1 tábla étcsoki + 1-2 ek étolaj.
Elkészítése
Az egész tojásokat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, vizet, sütőporos kakaós lisztet.
35×45 ,cm es tepsiben megsütjük. Majd három felé vágjuk a piskótát. A tejszínt felverjük a cukrokkal, hozzákeverjük a zselatinfixet és a kókuszreszeléket. Kétfelé vesszük a habot, megkenjük a lapokat, a tetejére olvasztott csokit teszünk.
Pakainé Hegedűs Andrea receptje, a “Ketkes – Mit főzzek holnap? Recept ötletek tőletek” Facebook csoport tagja.