A sárga piskótához:
6 ek liszt
6 ek cukor
6 db tojás
1 kk sütőpor
A barna piskótához:
6 db tojás
4 ek liszt
2 ek kakaópor
6 ek cukor
1 kk sütőpor
A 3. laphoz:
6 db tojás fehérje
20 dkg cukor
20 dkg darált dió
2 ek liszt
1 sütőpor
A krémhez:
6 tojás sárgája
20 dkg cukor
½ dl tej
50 dkg vaj
2 ek kakaópor
Elkészítés:
Mind 3 lap hozzávalóiból 2-2 db piskótát sütünk.
Krém készítés:
A tojás sárgákat a cukorral,tejjel vízgőz felett felverjük,majd kihűtve a vajjal habosra keverjük.
A krémet elfelezzük úgy,hogy két evőkanállal az egyik krém több legyen,ebbe 2 evőkanál kakaóport keverünk.
A sütemény összeállítása:
Sárga lap- barna krém. Barna lap - sárga krém. Diós lap- sárga krém. Diós lap- sárga krém. Barna lap - barna krém, aztán a sárga lap. Tetejére csoki máz!
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is