Tésztához:
75 dkg liszt, 10 dkg szír, 25 dkg porcukor, 3 db tojás, 2 mk szódabikarbóna, 15 dkg olvasztott méz, 1 ek tejföl,
A lisztbe elmorzsoljuk a zsírt, hozzáadjuk a porcukrot szódabikarbónát összekeverjük, a közepébe tesszük a tojást az olvasztott mézet 1 ek tejfölt és összegyúrjuk, majd 4 lapot nyújtunk belöle, sütés 20 *35 ös lisztezett tepsi hátulján 190 f on kb 6-7 perc.
KRÉM:
30 dkg kristálycukor, 9 dl tej, 3 csomag vaníliás pudingpor, 25 dkg margarin,
A cukrot karamelizáljuk, a tej egy részével a pudingot símára keverjük, a meg maradt tejjel keverjük el a cukort, ha elolvadt fel fözzük a pudingot és lehűtjük, majd hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük, megtöltjük a 3 lapot a 4 re csokimázt vagy porcukrot teszünk
CSOKIMÁZ:
12dkg tej vagy étcsoki ek olaj, 5 dkg Fehér csoki1 tk ola,
(Most leíróm hogy én hogy készítem a csokimázt.) A csokit porcelán poharakba tördelem, hozzáteszem az olajat és mikróba kb 1 percre teszem, majd símára keverem mindegyiket, a fehér csokit müanyag habzsákba teszem és ha elsímítottam a kakaós csokit csíkokba nyomom a fehéret és fogvájóval vagy gyufaszállal fentröl lefelé csíkozom, majd alulról felfelé.
Forrás: Károly Körmendi