Hozzávalók:
Tészta:60 dkg liszt, 30 dkg zsiradék, 15 dkg cukor, 12 gr sütőpor, 3 tojás sárgája
Töltelék:
6 tojásfehérje, 15 dkg cukor 30 dkg dió(fele mogyoró, mert kevés dióm lett), 4 evőkanál sárgabarack lekvár.
Elkészítés: A tésztának valókat összegyúrjuk, majd hidegre rakjuk. Ezalatt a diót, a cukrot és a lekvárt összevegyítjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjéket.
A tésztát kétfelé vesszük, Nagylyukú tésztareszelőn lereszeljük a zsírozott és sütőpapírral takart tepsibe. Ráhelyezzük a tölteléket majd a másik reszelt tésztát. 180 °-on 20-25 percig sütjük.
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is