Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza,
25 dkg darált háztartási keksz,
5 dkg olvasztott margarin,
1 ü.rumaroma,
5ek.tej
Vaniliás krém:
2cs. vaniliás pudingpor,
7 ek.cukor,
6dl tej,
25 dkg margarin,
1tk vaniliaaroma
Tetejére:
4dl habtejszín,
2cs habfixáló
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, sütőpapíros,magasabb falú tepsibe nyomkodjuk,majd hűtőbe rakjuk,míg elkészítjük a krémeket.
A vaniliás krémhez a pudingport a szokásos módon megfőzzük a tejben,majd kihűtjük. Ezután a margarinnal és a vaniliaaromával habosra keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a fixálóval.
A gesztenyés alapra először a vaniliás krémet kenjük,majd erre rá a tejszínhabot. Díszítjük,tálalásig hűtőben tároljuk.
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is