Ajánld ismerőseidnek!
~Hozzávalók
5 tojás
100 g GM zabliszt/darált zabpehely
180 g 0,1-es natúr joghurt
fél csomag sütőpor
eritrit ízlés szerint
~Elkészítés
A tojásokat válasszuk szét, a fehérjét verjük egy csipet sóval kemény habbá, a sárgáját pedig eritrittel keverjük habosra.
Adjuk hozzá a sárgájához a joghurtot, keverjük össze.
Egy másik tálba keverjük össze alaposan a zablisztet és a sütőport. Adjuk a tojásos keverékhez és keverjük csomómentesre. Ezután óvatosan keverjük hozzá a tojásfehérjét is.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 170-ra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük.
Kókuszos krém🥥
70 g kukorica keményítő
1,5 adagolókanál kekszes/fehércsokis/vaníliás fehérjepor
600 ml növényi/sima tej
kb 200 kókuszreszelék
A kukorica keményítőt és a fehérjeport keverjük el, majd apránként adagolva keverjük hozzá csomómentesre a tejet.
Közepes lángon főzzünk sűrű krémet belőle, amikor kész keverjük hozzá a kókuszreszeléket is.
Csokis réteg🍫
1 csomag HAAS csokoládé ízű pudingporból, 3,5 dl tejből ízlés szerint édesítve főzzünk sűrű krémet.
Amikor mindennel kész vagyunk simítsuk a kihűlt piskóta tetejére a kókuszos krémet, majd rá a csokis krémet.
Tegyük hűtőbe pár órára és fogyaszthatjuk is.❄️😊