Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
Tészta:
23×38 cm-es tepsihez
6 tojás
6 evőkanál porcukor
1 dl étolajat
6 evőkanál liszt
1/2 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
Krém:
25 dkg Ráma margarin
20 dkg porcukor
6 dl tej
2 csomag tejszín ízű pudingpor
1 evőkanál kakaópor
1 evőkanál capuccinópor
Tetejére: csokimáz
15 dkg csokoládé
1 ek étolaj
Elkészítés:
A tésztához a tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, belecsorgatjuk lassan az olajat, hozzáadagoljuk a sütőporos, kakaós, szitált lisztet, végül a fehérje keményre vert habját.
Előmelegített, közepes lángon sütjük tepsiben, amelynek aljába sütőpapírt teszünk, kikenve a tepsit is, és a papír felületét is.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük.
A tejben felfőzzük a pudingport, s ha kihűlt, a margarinnal jól összekeverjük, s elfelezzük.
Az egyik fehér marad, a másik felébe a cappuccinóport és a kakaót keverünk.
A tésztára először a fehér, majd a barnás krémet kenjük, a krém tetejére csokimáz kerül.