4 tojásos piskótát sütünk,hagyományosan elkészítve
Pudingos krém:
2 csomag eper,vagy puncs ízű pudingport ,megfőzünk 9 dl tejben,8 evőkanál cukorral.
A kész piskótát visszatesszük egy magas peremű tepsibe ( formába ),a megfőzött kész pudingot még forrón ráöntjük.
Kihűtjük.
Joghurtos krém:
0,5 liter cukrászhabot felverünk,hozzáadunk 2-3 kispohár joghurtot ( gyümölcsös-eper,vagy málna) és egy kis üveg eperlekvárt.
20 dkg epret 2-3 evőkanál cukorral felfőzzük,kihűtve hozzáöntjük ehhez a masszához.A legvégén 1,5 csomag étkezési zselatint feloldva(tasak hátoldalán lévő utsitás szerint elkészítve) langyosan hozzákeverjük.Ezt a masszát rákenjük a pudingra.A tetejére gyümölcskocsonyát teszünk.
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is