Elkészítjük a krémet.
Tojásfehérjét 3 ev.cukorral habbá verjük. A pudingot a maradék cukorral és a tejjel felfőzzük, hűtjük, összekeverjük a tejföllel. Hozzákeverjük a habbávert tojásfehérjét és a darabolt barackot.
Tésztát kivesszük a hűtőből, 20x35 cm es tepsit kivajazzuk, liszttel megszórjuk. Kinyújtjuk a tészta egyik felét, tepsibe rakjuk. Rásimítjuk a krémet. A tészta másik felét kinyújtjuk, befedjük. Villával megszurkáljuk.
180 fokon kb 35 - 40 percig sütjük. Hűtjük, hűtőbe tesszük kb 2 órát, de lehet egy éjszakára is. Szebben lehet szeletelni. Alufóliával latakarjuk hogy ne száradjon ki a tészta.
Károlyné Payerl receptje