Ajánld ismerőseidnek!
RECEPT🧾
~Hozzávalók
150 g GM zabliszt/darált zabpehely
100 g rizsliszt
300 g 0,1-es natúr joghurt
1 dl növényi tej/sima tej
5 tojás
1 csomag sütőpor
eritrit ízlés szerint
~Elkészítés:
Először a száraz alapanyagokat keverjük össze egy keverőtálba, majd keverjük ki a tojásokat habosra az eritrittel, adjuk hozzá a joghurtot, tejet és keverjük alaposan össze. Ezután adjuk hozzá a száraz hozzávalókat és keverjük csomómentesre.
Körülbelül a felét öntsük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, a másik feléhez keverjük hozzá 1,5 ek holland kakaóport és csurgassuk rá a vaníliás masszára.
Készítsük el a pudingokat
1 csomag HAAS Natural vanília ízű pudingport eritrittel ízesítve 350 ml növényi/sima tejjel elkeverve főzzünk sűrű krémet.
Majd 1 csomag HAAS Natural szamóca ízű pudingport eritrittel ízesítve 350 ml növényi/sima tejjel elkeverve főzzünk sűrű krémet.🍓
Kanalazzuk rá vegyesen a massza tetejére, majd 160 fokon kb 30 perc alatt süssük készre.
Amíg sül keverjünk el kb 400 ml 0,1-es natúr joghurtot ízlés szerint édesítővel és öntsük rá a kisült sütire még forrón
Várjuk meg míg kihűl, tegyük kicsit hűtőbe és fogyaszthatjuk is.