Ajánld ismerőseidnek!
~Hozzávalók (kb. 15x20 cm-es tepsi)
Kekszes réteg🍪
250 g gullon keksz ledarálva
20 g holland kakaópor
200 ml növényi tej
eritrit, rumaroma ízlés szerint
~ Elkészítés:
Öntsük a tészta hozzávalóit egy keverőtálba, majd alaposan gyúrjuk össze, míg egynemű masszát nem kapunk.
Nyújtsuk ki vagy nyomkodjuk bele egy tepsibe/formába és tegyük hűtőbe míg elkészítjük a krémet.❄️
🍫1,5 csomag HAAS Natural csokoládé ízű pudingporból, 450 ml növényi/sima tejből ízlés szerint eritrittel főzzünk sűrű krémet.
A kekszes réteg tetejét tegyük ki cukormentes keksszel, majd öntsük le a még forró csoki pudinggal, simítsuk el, majd a tetejét szórjuk meg kis darált keksszel.
Várjuk meg míg hűl egy kicsit, majd tegyük hűtőbe, amikor megpuhult a keksz fogyaszthatjuk is!😊