Ajánld ismerőseidnek!
~Hozzávalók (kb 15x20 tepsi)
Piskóta🥠
60 g GM zabpehelyliszt
5 db tojás
100 g 0,1-es natúr joghurt
fél cs sütőpor
1 csipet só
60 g eritrit
~Elkészítés
A tojásfehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá. A tojássárgáját az eritrittel keverjük habosra, majd adjuk hozzá a natur joghurtot és a többi hozzávalót apránként, keverjük csomómentesre, végül óvatosan forgassuk hozzá a felvert tojásfehérjét is.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 170 fokra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük. ( én 3 részletben sütöttem ki)
Proteines krém🍨
80 g kukorica keményítő
1,5 adagolókanál fehér csokis/vaníliás fehérjepor
500 ml növényi/sima tej
A kukorica keményítőt és a fehérjeport keverjük el, majd apránként adagolva keverjük hozzá csomómentesre a tejet.
Közepes lángon főzzünk sűrű krémet belőle.
Csokis krém🍫
Fél csomag HAAS Natural csokoládé ízű pudingporból, 180 ml növényi/sima tejből ízlés szerint eritrittel (kb 40 g) főzzünk sűrű krémet, keverjünk hozzá kb 80 g durvára tört magkeveréket.
Állítsuk össze a sütit:
Piskóta-proteines krém fele-piskóta-proteines krém másik fele-piskóta-csokis magvas krém-apróra tört sótlan mogyoró