Recept
Torta alja:
– 15dkg ráma,
– 25dkg keksz (akár Győri édes akár, háztartási keksz)
A vajat megolvasszuk, és összekeverjük a ledarált keksszel. Belenyomkodjuk a forma aljába, 2.5 órára hűtőbe tesszük.
Krém:
500ml hulala,
1 habfixáló,
2db 150g epres joghurt,
2 csomag vaníliás cukor.
A habtejszínt felverjük, hozzáadjuk a habfixálót, joghurtot, vaníliás cukrot. Majd összekeverjük. Ha letelt a 2.5 óra egy réteget helyezünk a keksz alapra majd erre 25dkg friss szeletelt epret majd még egy réteg krém.
Teteje:
Piros tortazselé (hátulján szerepel az elkészítés mondja egyszerűn vízzel elkeverjük), és mielőtt ezt ráöntjük a tetejére ismét 25dkg friss eper teszünk szeletelve ízlés szerint.
Iván Attika receptje!