Ajánld ismerőseidnek!
6 tojásból piskótás sütünk,majd felteketjük.és hagyjuk kihűlni,majd megkenjük.1/2 üveg barack lekvárral,majd 1 cm-rekre vágjuk fel őket.
Krém:
2 natúr nagy joghurt,5 deka porcukor,2 zselatinpor,-ezt kicsit gázon felmelegítjük és kihűtjük.
Továbbá-0,5 l hullala tejszín,25 dkg mascarpone,10 dkg porcukor.
1 barack befőtt amit kockákra vágunk.
Elkészitése:
A tejszint cukorral felverjük majd bele a krémsajt,és a kihűlt vagy épp langyos joghurtos masszát össze keverjük a tejszínnel együt,és bele forgatjuk a barack darabokat.
Tálat kibélelünk folpakkal és és körbe rakjuk a tekerccsel,(de hagyjuk ,4-5-: db a tetejére,)és bele a fele massza majd a meg maradt tekercsekkel beborítjuk,és a folpakkal lezárjuk