2019. szeptember 5., csütörtök

Dióhabos korongok


Ajánld ismerőseidnek!





Hozzávalók:

• 25 dkg liszt
• 2 tojás sárgája
• 4 dkg porcukor
• 1 kávéskanál sütőpor
• 12,5 dkg Rama margarin
• 3 teáskanál tejföl

diós hab:

• 2 tojás fehérje
• 12,5 dkg porcukor
• 12,5 dkg darált dió






A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, korongokat szaggatunk, papírral bélelt tepsibe tesszük.
A habhoz a fehérjét felverjük, hozzáadjuk a porcukrot majd a darált diót. Nyomózsákba tesszük vagy kiskanál segítségével a korongokra halmokat készítünk. 
160 fokos sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. 
A kihűlt korongokat megtölthetjük ízlés szerint lekvárral, csoki krémmel, de magában is nagyon finomak.
A végén porcukorban hempergettem meg az összeragasztott sütiket. 

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is