A szokásos módon sárga piskótát sütünk,4-4 tojásból.
Piskóta/4 db tojás,4 ek cukor,4 ek liszt,1 kk sütőpor/
Grízes krém:
1 üveg meggybefőtt leve
3 dl tej
8 evőkanál búzadara
3 evőkanál cukor-ezt megfőzzük.
A meggyet apró kockára vágjuk (hagyunk pár szemet )és a kész megfőzött krémbe keverjük
.Ez a krém(még langyosan ) kerül az alsó lapra
.Kirakjuk a pár szem meggyel,amit félre tettünk.
Vaníliás krém:
2 csomag vaníliapuding
3 evőkanál cukor
8 dl tej-ezt megfőzzük ,- ha kihűlt,hozzáadunk 25 dkg Ráma margarint,s tovább verjük habosra
.Ez a krém kerül a meggyes krémre. ( egy kis krémet hagyunk a süti tetejére) .
Befedjük a másik sárga piskótával.
Lekenjük a félretett krémmel,majd ,3-4 dl tejszínhabot jól felverünk keményre ,ezt óvatosan rásimítjuk a sütire és csokidarával megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is