Tészta:
45 dkg liszt
3 dkg élesztő
2 dl langyos tej
6 dkg puha margarin
1 egész tojás
7 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
reszelt vagy szárított citromhéj
Túrókrém:
25 dkg túró
1 vaníliás pudingpor
8 dkg cukor
3 dl tej
5 dkg mazsola rumban áztatva
reszelt vagy szárított citromhéj
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatom és a többi hozzávalóval együtt tésztát dagasztok. Duplájára kelesztem. Közben elkészítem a krémet. A pudingot a cukorral, tejjel elkeverem, felfőzöm. Ha kicsit hült belekeverem a mazsolát, citromhéjat, túrót.
A megkelt tésztát
1/2 cm vastagságú téglalappá nyújtom. Megkenem a töltelékkel és feltekerem mint a bejglit. Éles késsel 16 darabra Felvágom. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem és 10 percig még kelesztem. Ezután tojással megkenem és 170-180 fokon, kb 20 perc alatt megsütöm.