Ajánld ismerőseidnek!
Elkészítés:
alapja:
170 g Gullon keksz és 70 g olvasztott vaj (vagy kókuszolaj) ezt összekeverjük és egy 20 centis sütőpapírral kibélelt tortaformába nyomkodjuk.
Krém:
500 g light Mascarponét kikeverünk 3 ek por eritrittel és 30 g kókuszreszelékkel, majd hozzáadunk 2 nagy ek cukormentes kókuszkrémet (@allnutrition.hu Coco Crunch).
400 ml habtejszínt 2 zacsi fixálóval felverünk majd a Mascarpone krémhez keverjük. Mehet a keksz alapra majd a hűtőbe.
Eperlekvár vagy zselé:
Epret villával összenyomkodunk majd édesítünk és mikróban felforralunk. Mehet hozzá egy kk zselatin fix. Turmixoljuk, Kicsit lehűtjük és mehet a torta tetejére.
Pár órát pihenjen a hűtőben!
Én nagyon türelmetlen voltam és nálam csak másfél órát pihent, ez kevés! 🙈🤭 Nem tudtam szépen felszelni. Pár óra pihenés után viszont gyönyörűen megdermed a tetején az eper zselé. ☺️
Forrás: Bánfi-Baticz Nóri