Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
Piskóta:
5 tojás
2 ek negyedannyi édesítő vagy 5 csapott ek cukor
60 g #diawellness CH mínusz és sütőliszt felesben vagy 60 g búzaliszt
20 g kakaópor
A tojások sárgáját az édesítővel fehéredésig, habosra keverjük, majd mehet hozzá a felvert tojásfehérje és az átszitált kakaóporos liszt.
Kb 33*30 cm-esre terítjük szét a piskótát.
180 fokon megsütjük. Melegen feltekerjük.
Krém:
250 g Mascarpone
2 csapott ek por eritrit vagy 2 ek porcukor
100 g olvasztott cukormentes fehércsoki
—> ezt kikeverjük majd hozzákeverünk 120 ml felvert tejszínt.
A piskótát megkenjük a mascarpone krémmel, majd mehet rá a banán, feltekerjük.
Tetejére tejcsokit olvasztunk, hűtőben pihentetjük.
Forrás: Bánfi-Baticz Nóri