Ajánld ismerőseidnek!
RECEPT🧾
Hozzávalók (30x15-ös forma)
250 g GM zabliszt/TK tönkölybúzaliszt
60 g kókuszjoghurt
10 g kókuszolaj
2 ek ecet 10%-os/ almaecet (20 g)
kb 300 ml víz
1 csomag sütőpor
1 tk szódabikarbóna
csipet só
60 g eritrit
Először a száraz alapanyagokat keverjük össze, majd adjuk hozzá a kókuszolajat, kókuszjoghurtot, ecetet és végül a vizet. Alaposan, csomómentesre keverjük.
Ezután a tészta egy harmadához keverjünk kb 50 g darált diót, a két harmadához pedig 1,5 evőkanál holland kakaóport. (Ha szükséges még egy kis vizet adhatunk hozzá)
Végül 3 részletben süssük ki sütőpapírral bélelt tepsibe, 170 fokra előmelegített sütőben kb egyenként 15 perc alatt.
Krém🍨
2 csomag HAAS Natural vanília ízű pudingpor
650 ml kókusztej
kb 50 g eritrit
A pudingport és az eritritet keverjük össze, majd öntsük fel kis tejjel és keverjük csomómentesre, majd adjuk hozzá a maradék tejet.
Közepes lángon folyamatos kevergetés mellett főzzünk sűrű krémet belőle.
Végül állítsuk össze a sütit: kakaós piskóta-vaníliás puding-darált dió-diós piskóta-vaníliás puding-darált dió-csokis piskóta-vaníliás puding-holland kakaópor-darált dió