RECEPT🧾
Hozzávalók (18x10es forma)
Kekszes réteg🍪
150 g gullon keksz ledarálva
kb 100 ml kókusztej
ízlés szerint vanília aroma
Elkészítés:
Öntsük a kekszet egy keverőtálba, majd adjuk hozzá a vanília aromát, végül apránként adagoljuk a tejet, annyit amíg gyúrható, de nem túl lágy masszát kapunk.
Simítsuk/nyomkodjuk bele a formába.
Tegyük hűtőbe, míg elkészítjük a krémet❄️
Krém🧁
200 g vegán mascarpone
100 g sűrű kókuszkrém
1 csomag zeró vaníliás cukor
20 g eritrit
fél csomag Express zselatin
Egy kézi mixerrel keverjünk alaposan össze mindent, a zselatin kivételèvel, majd a végén a zselatint is.
Simítsuk a kekszes réteg tetejére és tegyük hűtőbe.
Barackos réteg🍑
150 g cukormentes őszibarack lekvár
1 csomag étkezési zselatin
80 ml víz
A zselatint melegítsük össze a vízzel, majd keverjük alaposan össze a lekvárral és öntsük a mascarponés rétegre, majd tegyük hűtőbe, míg teljesen megszilárdul. 😊