Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók 20 cm-es tortához:
Piskóta:
4 tojás
80 g vaníliás cukorhelyettesítő
40 g por eritrit
50 g forró víz
50 g kókuszolaj olvasztva
100 g #diawellness Ch-mínusz lisztkeverék
20 g kakaópor
8 g sütőpor
A 4 tojás sárgáját a por eritrittel habosra keverem majd hozzáadom az olvasztott kókuszolajat és a vizet. Rászitáljuk a száraz hozzávalókat és elkeverjük. Fehérjét felverjük a cukorhelyettesítővel és hozzáforgatjuk a lisztes masszához.
170 fokon kb 30 percig készre sütjük majd kihűtjük.
Krém:
400 g tej
1 csomag vanília puding
2 tojás sárgája (fehérjét lefagyasztottam)
25 g eritrit
50 g kókuszreszelék
120 g por eritrit + 150 g vaj
A krémhez a tejből, pudingból, tojások sárgájából, eritritből és kókuszreszelékből pudingot főzünk, hűtjük.
Ha kihűlt, puha vajat a por eritrittel kihabosítjuk és robotgéppel összekeverjük a két krémet.
Összeállítjuk a tortát.
Tetejére 45 g csokit 45 g tejszínnel összeolvasztok és ráöntök.
Pár órát álljon a hűtőben mielőtt nekiesünk. 🥰
(Kis extra: a krémbe én még tettem 2 evőkanál @allnutrition.hu Coco Crunch krémet 😋)
|hirdetés
A hozzávalókat megtaláljátok ha lapoztok, @fittkamra oldalán szerezhetitek be a legjobb árakon! ❤️
Forrás: Bánfi-Baticz Nóri