6 db tojás,
6 ek porcukor,
dl étolaj,
6 ek liszt,
1/2 csomag sütöpor,
Ek kakaópor,
Krém:
25 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
6 dl tej,
2 csomag tejszín izü puding,
1ek kakaópor,
1 ek Cappuccino por,
Csokimázhoz,
12-15 dkg tej vagy étcsoki,
1ek étolaj,
A tojásokat szétválasztjuk, a tojássárgáját a 6 ek porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk kicsinyenként az olajat, a fehérjét kemény habbá verjük és kézi habverövel óvatosan hozzákeverjük a sárgájához, liszthez keverjük a sütöport és a kakaóport, majd kicsinyenként szitálva a lisztes keveréket, csak kézi habverövel keverjük össze, 20*35 ös papírral bélelt tepsibe rakjuk, sütés 180 fok alsó- felsö sütésnél 17 perc.
A pudingot a tejbe felfözzük és lehűtjük, a krémre fólpakkot tegyük hogy ne börösödjön, a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a pudingot, és két részre osztjuk, az eggyikhez 1 ek Cappuccinoport és 1 ek kakaóport keverünk, a kakaós lapra elöször a fehér krémet kenjük majd a kakaósat, a tetejére csokimázt teszünk
Forrás Károly Körmendi FB