2024. szeptember 17., kedd

Hagymás csirkemáj, olcsó és finom


 

 Print Friendly and PDF
 Hagymás csirkemáj, olcsó és finom
A hozzávalók mennyisége attól függ, mennyit akarunk főzni. Minél több a hagyma alatta, annál sűrűbb zamatosabb lesz.

   

Elkészítés
A májat megtisztítom, csíkokra szeletelem, majd a hagymát tetszés szerinti nagyságúra szeletelem, sertés zsíron megdinsztelem majd ráteszem a tisztított májat (csirkemáj) delikát, majoránna, bors pirospaprika, víz nem kell rá, mert saját levében sűrűn kavargatva zsírjára pirítom, és kész. Sózni utólag, mert megkeményedik a máj!
Rozika Csatáriné konyhájából

Ezt is nézd meg:
  Juhtúrós sztrappacska 
        Megnézem

Körömpörkölt

    Kocsonya 
          Megnézem